Mediation Jacobs Gemert

gemert-bakel

Mediation Jacobs Gemert is door mij, Martin Jacobs uit Gemert (Noord-Brabant), in 2011 opgericht .
Mijn roots liggen in het onderwijs en mijn ruim 42-jarige loopbaan kenmerkt zich door interesse voor de mensen waarmee ik werk. Het werken als leraar, adjunct-directeur, directeur en als lid van het college van bestuur van een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs hebben mij een rijke ervaring in de omgang met mensen opgeleverd.
Daarnaast heeft mijn maatschappelijke belangstelling daar een extra bijdrage aan toegevoegd. Het oplossingsgericht werken door denken en doen in conflictsituaties is mij regelmatig ten dienste geweest.

In conflictsituaties werken partijen onder mijn leiding zelf naar een oplossing toe.
De basis voor mediation is daarmee gelegd.

Als wij samenwerken kunt u vertrouwen hebben in een zorgvuldig mediationproces. Neem dus geheel vrijblijvend contact met Mediation Jacobs Gemert op. Ik zal u tijdens een intake informatie geven over de voorwaarden op basis waarvan ik een mediation begin, volg en afrond.

Ik ben ook inzetbaar als interim-manager eventueel in combinatie met conflicthantering en/of een meditiontraject. wij informeren u daar graag over. Werken als onafhankelijk voorzitter of als vertrouwenspersoon is mij niet vreemd.

Dank voor uw belangstelling en wellicht zien we elkaar bij een eerste gesprek.